Július 4-én, szombaton megkezdődik a bérletárusítás!

2015-07-01 11:38
Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a 2015/16-os NB I-es bajnoki évadra a bérletek árusítása július 4-én, szombaton megkezdődik!

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a 2015/16-os NB I-es bajnoki évadra a bérletek árusítása július 4-én, szombaton megkezdődik!

 

Ennek megfelelően július 4-én, szombaton 9:00 és 12:00 óra között két helyszínen várják munkatársaink a bérletvásárlókat.

Egyrészt a Vasas FC földszintes irodaépületének hátsó részén, a szerver szoba ablakánál, másrészt pedig Fáy utca és Hajdú utca sarkánál található pénztárban lehetséges a bérleteket megvásárolni.

Annak ellenére, hogy az MLSZ elnöksége szerda reggeli közleményében a klubok hatáskörébe helyezte, hogy szurkolói kártyához kötik-e a mérkőzésekre történő beengedést, vagyis lehetőséggé vált, a szurkolói kártya nem szűnik meg és azzal gyorsabban lehet jegyhez és jelen esetben bérlethez is jutni.

Így arra kérjük a szurkolói kártyával rendelkezőket, hogy azt szíveskedjenek magukkal hozni, mert így gyorsabb lesz a bérletügyintézés. Aki viszont nem rendelkezik szurkolói kártyával, az a személyi igazolványát mindenképpen hozza magával.

Egyúttal szombaton a megadott időben szurkolói kártyát is készítünk, aki ezt igényli.

Július 6-tól, hétfőtől munkanapokon pedig 9:00 és 12:00 óra között várják munkatársaink a Vasas FC irodaépületének hátsó részén a bérletvásárlókat vagy szurkolói kártya igénylőket.

A 2015/16-os NB I-es évad jegy- és bérletárai az Illovszky stadionba: