Július 4-től 12-ig az ausztriai Söchauban edzőtáborozik csapatunk

2015-07-02 11:17
A július 4-i Király Kupa küzdelmei után csapatunk mintegy másfél órás buszozás után a 80 kilométerre fekvő ausztriai Söchauba utazik, ahol július 12-ig, vasárnapig edzőtáboroznak.

A július 4-i, szombati Király Kupa küzdelmei után csapatunk mintegy másfél órás buszozás után a 80 kilométerre fekvő ausztriai Söchauba utazik, ahol július 12-ig, vasárnapig edzőtáboroznak.

Söchau Budapesttől 310 kilométerre, Gráctól 60 kilométerre keletre, míg a szentgotthárdi határátkelőtől 30 kilométerre található. Csapatunk a Hotel Maiers Söchauban száll meg.

Jelenlegi állás szerint három edzőmérkőzést játszunk, július 6-án hétfőn, 8-án szerdán és 11-én szombaton. A találkozók 18:00 órakor kezdődnek. Söchau mellett lehetséges más helyszín is, amiről később tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Egyelőre még ellenfeleinket nem igazolta vissza a helyi szervező. A tervek szerint 6-án az Amkar Perm, 8-án a Karpati Lviv, míg 11-én a Sloboda Tuzla lesz az ellenfelünk, ám ez még nem végleges, mivel várjuk az említett csapatok visszajelzéseit.