Mezőkövesd-Vasas (1-2) - a teljes mérkőzés videója

2014-11-25 01:34
A Mezőkövesd-Vasas (1-2) mérkőzés teljes videója megtekinthető.

A Mezőkövesd-Vasas (1-2) mérkőzés teljes videója megtekinthető.

Azt gondoljuk nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük: régen vártunk már ennyire mérkőzés teljes videójára. Csapatunk olyan erényeket csillogtatott meg, amelyeket régen láthattunk tőlük, és szép reményekre jogosítanak bennünket.

És még azt sem mondhatjuk, hogy a tabella alsó házában elfoglaló csapat ellen értünk el győzelmet, hanem kétségtelenül egyik legnagyobb riválisunk otthonában.

Ezzel gyünyörűséges keretbe foglaltuk a 2014. augusztus 16-án kezdődött őszi idényt: akkor hazai pályán szintén egyik legnagyobb vetélytársunkat győztük le 2-0-ra, most pedig a másikat 2-1-re. Ezzel a bajnokság első öt helyezettje közül 3-at legyőztünk (a Békéscsabát hasonló akarással 1-2-ről 3-2-re), csupán a Szolnok ellen nem sikerült a 3 pontot megszerezni (2-3).

Élvezzük és izguljuk végig a Mezőkövesd elleni diadalt, aki már látta élőben (a sűrű kapu mögötti hálótól igen keveset lehetett látni a helyszíni mintegy 200 Vasas szurkolónak), aki pedig csak a szöveges tudósításból, vagy a videóösszefoglalóból alkothatott képet a meccsről, az teljes egészében tekintse meg, és elsősorban a második félidő 60. percétől ajánlom, amikor elképesztő sebességfokozatra kapcsolt csapatunk és érződött, ott logott a levegőben, hogy mikor érik elképesztő fölényünk gólokká.


 

(Fotó: vasas11.hu)