Vasárnap éllovasként mérkőzünk meg a sereghajtó ellen - Videó

2014-08-28 16:06
Ellenfelünk egyelőre 0 ponttal áll a tabella végén, míg csapatunk két fordulót követően hibátlanul, 6 ponttal vezeti a bajnokságot. Bemutatjuk ellenfelünket.

Ezen a héten vasárnap, 17:30-kor játszik csapatunk a Balmazújváros otthonában az NB II-es bajnokság 3. fordulójában. Ellenfelünk egyelőre 0 ponttal áll a tabella végén, míg csapatunk két fordulót követően hibátlanul, 6 ponttal vezeti a bajnokságot. Bemutatjuk ellenfelünket.

A Balmazújváros csapata tavaly a 8. helyen végzett az NB II-ben, 11 ponttal lemaradva csapatunktól. Ha csak a tavaszi eredményeket nézzük, ott a 12. helyen végeztek, ekkor az új szakvezetéssel már 17 pontot sikerült hoznunk rajtuk. Tavasszal 3:0-ra győztük le őket hazai pályán, akkor Remili duplázni tudott. Ősszel 1:0-ra kaptunk ki tőlük idegenben. Az azt megelőző 2012-2013-as szezonban, még a Keleti csoportban mindkét alkalommal az idegenben szereplő gárda tudott nyerni 2:1-re.

A Balmazújváros csapatához nyáron új vezetőedző érkezett Szabó János személyében, és jelentős játékos mozgás is történt.

A fontosabb távozóik közé sorolható Oláh Gergő, Vólent Roland, Szöllősi Ferenc, Forgács András és Urbin Péter.

Az érkezők névsora: Andorkó Sándor és Sigér Ákos (mindketten a Hajdúböszörményből), Angyal Norbert, Kondás Kristóf, Szatmári Csaba, Sigér Dávid (mind a négyen a Debrecenből), Batizi-Pócsi Balázs (MTK), Kis Róbert, Perger Géza Bence valamint Reznek Donát (mind hárman a Nyíregyházából). Ezek jelentős része is csak kölcsönben került a Balmazhoz. Az NSO a szezon előtti beharangozójában a 13-16. hely egyikére várja a Balmazújvárost.

Az első fordulóban hazai pályán 3:2-re kikaptak a Mezőkövesdtől.

Itt az alábbi összeállításban léptek pályára: Szalma – Bokros, Kiss L., Szatmári Cs., Németh Á. – Kónya, Müller, Vachtler, Kis R., Virág – Batizi-Pócsi.

A második fordulóban 4:0-ra kaptak ki a Gyirmót otthonában, az alábbi összeállításban: Szalma – Vachtler, Bakos B., Szatmári Cs., Németh Á. – Kónya, Müller Zs., Batizi-Pócsi, Demjén, Virágh – Belényesi.

A találkozó összefoglalója: