Bakti Balázs és Tóth Milán is a forduló válogatottjában

2024-05-08 09:39
Ezúttal két Vasas-játékos került be a forduló legjobbjai közé, a Budapest Honvéd ellen duplázó támadónkat ráadásul a Merkantil Bank Liga 31. játéknapjának legjobb játékosának választották.

Csapatunk hétfő este Tóth Milán duplájával és Doktorics Áron góljával 3–0-ra nyert a találkozót kilenc emberrel befejező nagy rivális Budapest Honvéd otthonában.

A Nemzeti Sport a 31. forduló után is megválasztotta a játéknap legjobb csapatát, melybe két Vasas-játékos, Bakti Balázs és Tóth Milán került be. Középpályásunk 7-es, míg duplázó támadónk 8-as osztályzatot kapott, valamint a forduló játékosa címet is kiérdemelte a sportnapilaptól.

– Szépségdíjas gólokat szerzett a Vasas támadója a Honvéd ellen 3–0-ra megnyert presztízsrangadón. A 22 esztendős csatár először a 32. percben kapásból bombázott a kapuba, majd a 45+1. percben 15 méterről lőtt a bal sarokba. A tavaly nyáron az osztrák Sturm Graztól érkező Tóth Milánnak ez már a harmadik duplája volt a bajnokságban, a Pécs ellen februárban pedig triplázott, összességében már 16 gólos, s egy találatra megközelítette a góllövőlista élén álló Kirchner Krisztiánt – olvasható a Nemzeti Sport jellemzése.

Gratulálunk játékosainknak és bízunk a hasonló folytatásban!