Grúz Tamás egy mérkőzésre szóló eltíltást kapott

2015-02-26 16:00
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) e heti ülésén az alábbi határozatokat hozta: Grúz Tamás (Vasas) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) e heti ülésén egyebek mellett az alábbi határozatot hozta: Grúz Tamás (Vasas) 1 soron következő NB II-es felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ez pedig azt jelenti - amint erre számítani legetett -, hogy belső védőnk nem játszhat a február 28-i, szombati 16:00 órakor kezdődő Vasas-Siófok mérkőzésen, ám a jövő szombati (szintén 16:00 órakor kezdődő) Vasas-Balmazújváros meccsen már Szanyó Károly vezetőedző rendelkezésére állhat.

Mint ismert a múlt hétvégi Gyirmót-Vasas (0-0) találkozón Grúz Tomi az 53. percben sárgalapot kapott, majd a 75. percben a Bognár Tamás játékvezető megítélése szerint a kitörő Magasföldit akadályozta szabálytalanul, amiért megkapta második sárgalapos figyelmeztetését, ami automatikusan kiállítással járt.
Akkor, pár perc múlva Preklet Csaba állt be (Czvitkovics Péter jött le) és látta el a belső védő feladatait Debreceni András mellett.