Minden játékos átérzi a lehetőség súlyát amit a hátralévő 14 meccs jelent

2015-02-27 21:51
Úgy érzem minden játékosom átérzi a lehetőség súlyát amit a Siófok elleni meccs, és az összes hátralévő mérkőzés jelent. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a Siófok elleni akadályt" - jelentette ki Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője, a péntek délutáni edzést követően.

"Úgy érzem minden játékosom átérzi a lehetőség súlyát amit a Siófok elleni meccs, és az összes hátralévő mérkőzés jelent. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a Siófok elleni akadályt" - jelentette ki Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője, a péntek délutáni edzést követően.

 

"Sajnos Görgényi Dávidra még mindig nem számíthatok a Siófok ellen. Bár valószínűleg a jövő héttől már újra elkezdi az edzéseket és bízunk benne, hogy a hasfalizom fájdalmai enyhültek.
Takács Krisztofer várhatóan a jövő héttől már futó edzéseket fog végezni. Vida Máté is már hétfőtől be tud szállni a gyakorlásokba, mintahogy Nagy Dániel is a betegségéből felépült és csatlakozik hozzánk. Mint ismert Grúz Tamás egy mérkőzésre szóló eltíltás miatt nem játszhat a Balaton-partiak ellen.
A többi játékosom mind egészséges és az egész hét folyamán nagy elánnal, becsülettel végezték a gyakorlásokat. 
Lehetséges, hogy Murka Benedek és/vagy Madarász Ádám leülhet a kispadra a Siófok ellen, de ezt még nem döntöttem el. A hétfőn leigazolt Vass Patrik tagja a szombati játszó keretnek. 
Úgy érzem minden játékosom átérzi a lehetőség súlyát amit a Siófok elleni meccs, és az összes hátralévő mérkőzés jelent. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a Siófok elleni akadályt is" - nyilatkozta Szanyó Károly.