Szurkolói információk a Nyíregyháza elleni mérkőzésre

2024-04-17 15:29
Várunk minden Vasas-drukkert a Balmazújvárosi Városi Stadionba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, szurkolói busz, büfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

Csapatunk április 20-án, szombaton 12:30-tól a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában idegenben, a Nyíregyháza Spartacus FC együttese ellen lép pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Nyíregyháza Spartacus FC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a létesítménybe való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

– MEGKÖZELÍTÉS

Balmazújváros Városi Stadion: 4060 Balmazújváros, Sporttér utca 5.

A balmazújvárosi létesítmény az Illovszky-stadiontól 212 km-re fekszik. Gépkocsival – az M3-as autópályán keresztül – 2 órás menetidővel kell számolni, míg tömegközlekedéssel nagyjából 4 és fél óra az út.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, továbbá tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, PARKOLÁS

A balmazújvárosi létesítmény jegypénztárai és a vendégszektor kapui egy órával a találkozó előtt, 11:30-kor nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. Parkolni a vendégszektor melletti területen kialakított parkolóban tudnak drukkereink.

 SZURKOLÓI BUSZ

Klubunk a találkozóra szurkolói buszt indít, jelentkezni a jelencsikalexa@vasasfc.hu e-mail címen lehet.

– JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Szurkolóink a mérkőzésre szóló belépőket a helyszínen vásárolhatják meg, a belépők egységesen 1000 forintba kerülnek. A 14 éven aluli és 65 év feletti szurkolóink ingyen tekinthetik meg a találkozót. Fizetni csak készpénzzel lehet.

– BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

– KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC elleni bajnoki mérkőzést az M4 Sport és m4sport.hu élőben közvetíti. A találkozóról szöveges tudóstással is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén: NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC  – VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a feljebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!