Változik a Vasas FC II. hazai mérkőzéseinek helyszíne

2024-04-18 14:00
Az NB III-as hitelesítéssel rendelkező, tartalékcsapatunk által használt pályát felújítják a Fáy utcai Sportcentrumban, így a hátralévő három hazai bajnokiján a REAC-pályán fogadja ellenfeleit László András alakulata. A vendégek kérésére a Dabas elleni összecsapás időpontja is módosult, május 5. vasárnap helyett május 4-én szombaton rendezik a Pest vármegyeiek elleni találkozót.

A Vasas FC II. eddig nagyszerűen szerepel a harmadosztály, Dél-Keleti csoportjának tavaszi idényében, legutóbbi öt mérkőzését megnyerte, a tabellán pedig 37 ponttal a hetedik helyen áll.

Hátralévő, három hazai bajnoki mérkőzését azonban a Fáy utcai Sportcentrum, NB III-as hitelesítéssel rendelkező pálya talajának felújítása miatt más helyszínen kénytelen lejátszani, méghozzá a Budai II. László Stadionban, a REAC pályáján.

A stadion pontos címe: 1151 Budapest, Széchenyi István tér 8-10.

A Meton-FC Dabas SE elleni találkozó időpontja a vendégek kérésére módosult, így a 29. fordulóban vasárnap helyett szombaton fogadjuk a Pest vármegyei riválist.

A három mérkőzés időpontja:

  • április 21., vasárnap 11.00, Vasas FC II. – Martfűi LSE
  • május 4., szombat 11.00, Vasas FC II. – Meton-FC Dabas SE
  • május 19., vasárnap 11.00, Vasas FC II. – ESMTK 

Kapunyitás minden esetben a mérkőzések előtt egy órával, 10.00-kor lesz majd.

Gyalogosan a hazai és vendég szurkolók a Széchényi tér irányából tudják megközelíteni a lelátókat. A mérkőzés biztosítását klubunk biztonsági szolgálata végzi, a megszokott csomagátvizsgálásra számítsanak szurkolóink a beléptetésnél.

Parkolni a stadiont környező utcákban lesz lehetőség.