Vasas FC - Dabas FC 6-0 (2-0) - Magabiztos győzelem, jó játékkal + Fotók

2015-01-17 12:02
Csapatunk magabiztos győzelmet aratott, jó játékkal az NB III Közép csoportjának 3. helyezettje, a Dabas ellen. Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője két részre osztotta a csapatot. Az első félidő után teljes sort cserélt. A másodikban sok fiatallal teletűzdelt csapatunk Ádám Martin és Kovács Dávid vezérletével nagyarányúvá tette a győzelmet.

Csapatunk magabiztos győzelmet aratott, jó játékkal az NB III Közép csoportjának 3. helyezettjével, a Dabas csapatával. Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője két részre osztotta a csapatot. Az első félidő után teljes sort cserélt. A másodikban sok fiatallal teletűzdelt csapatunk Ádám Martin és Kovács Dávid vezérletével nagyarányúvá tette a győzelmet.

 

Vasas FC - Dabas FC (NB III Közép csoport) 6-0 (2-0)

Mészöly Kálmán műfüves pálya, 10:00, 300 néző

Vasas I. félidő: 

Hermány - Görgényi, Grúz, Tamás, Hangya - Gál, Nagy T., Lázok - Vida, Ferernczi, Remili.
A II. félidei várható összeállítás:
Németh - Szabó Bence, Preklet, Pál, Madarász Á. - Kovács D., Hajdu, Takács - Polényi, Ádám, Nagy D.


Ellenfelünk az NB III Közép csoportjának 3. helyén áll. A csapat szerződtetett játékosa 39 éves Szirtesi Attila, aki 2003 nyarától fél évig erősítette csapatunkat. Jelenleg a Maglódnál szerepel kölcsönjátékosként.A csapat tagja még Gáspár Balázs, aki korábban játszott csapatunkban, és most januárban is megfordult nálunk próbajátékon.

És még egy "veterán" játékost, Molnár Zoltánt (Monyót) is láthattunk Dabas mezben, aki korábban szintén volt játékosunk.

15. perc: 1-0 Remili 25 méterről a jobbösszekötő helyéről lőtt óriási gólt.

45. perc: Nagy Tamás baloldali beadását Lázok előrevetődve, 7 méterről a kapu baloldalába fejelte, 2-0. A középkezdés után véget is ért a félidő.

Elkezdődött a második félidő. Teljes sorcsere, a korábban jelzett, Németh - Szabó Bence, Preklet, Pál, Madarász Á. - Kovács D., Hajdu, Takács - Polényi, Ádám, Nagy D. összetételű csapat a pályán.

51. perc: Ádám Martin harcolt meg egy labdáért, tisztára játszotta magát, majd jobbal a jobb alsó sarokba bombázott, 3-0.

58. perc: Ádám volt ismét erőszakos, betört a tizenhatoson belülre, három jó csel után balra elhúzta a kapus mellett a labdát, majd ballal az üres kapuba lőtt, 4-0.

80. perc: Ádám fejese a bal oldali kapufáról visszapattant, de az érkező Madarász közvetlen közelről bepaskolta a labdát a kapuba, 5-0.

83. perc: Madarász bal oldali beadását a rövid saroknál érkező Kovács Dávid a hosszú sarokba csúsztatta, 6-0.

Játékosaink bár csak bő egy hete kezdték el a felkészülést és Szanyó Károly vezetőedző vezetésével komoly fizikai terhelésnek vannak alávetve ez mégsem érződött játékosaink mozgásán. Harcosan, erőszakosan, kombinatívan, ötletesen és eredményesen játszottak, ami bíztató a továbbiakra nézve.

Különösen örömteli volt a második félidei fiatalokból álló (Németh Gaca, Nagy Dani és Hajdú Norbi kivételek voltak és jelentették a rutint) csapatunk játéka. Ádám Martin nemcsak a csapatkapitányi karszalagot viselte, de valóságosan is vezére volt a csapatnak. Az 1998-as születésű, korosztályos válogatott, a Kubala Akadémia jétékosának, Kovács Dávidnak a játéka is üde színfolt volt.

Később egy videóhangulatjelentés is lesz a mérkőzésről, amiben néhány gól is látható majd.