Közlemény az Illovszky-stadion büfészolgáltatásával kapcsolatban

2023-11-04 10:30
Klubunk a szurkolói visszajelzések alapján már a november 6-i, Honvéd elleni hazai mérkőzésen új partnerrel várja a drukkereket a fővárosi rangadóra.

A Vasas FC számára mindig kiemelt fontossággal bírt drukkereink véleménye, amely a közelmúltban leginkább a hazai mérkőzéseken, a büfészolgáltatással kapcsolatban tapasztalt negatívumokról szólt.

Klubunk nehéz helyzetbe került a nyáron, hiszen az addigi szolgáltató három héttel a Merkantil Bank Liga kezdete előtt jelezte, nem hosszabbítja meg a szerződését csapatunkkal. Habár minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy szurkolóink semmit ne tapasztaljanak a változásból, a hozzánk eljuttatott visszajelzésekből sajnos kiderült, több kellemetlenség is nehezítette a tökéletes meccsélményt az Illovszky Rudolf Stadionban.

Annak ellenére, hogy a mostani partnerünkkel nyáron kötött megállapodás a hátralévő két hazai mérkőzést is magában foglalta, figyelembe véve szurkolóink jelzéseit, a Budapest Honvéd és az ETO FC Győr elleni bajnoki összecsapásokon már új, a labdarúgás területén nagy tapasztalattal rendelkező céget bíztunk meg a büfék üzemeltetésével. A hozzánk eljuttatott problémákra is felhívtuk a figyelmet, azoknak fényében igyekeznek majd az angyalföldi szimpatizánsok minden igényét kielégíteni.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!