Ma személyesen is lehet regisztrálni a szurkolói buszra

2024-04-15 09:55
Emlékeztetjük drukkereinket, hogy a mai, Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést megelőzően előzetes regisztrációra és a vendégjegyek megvásárlására is lehetőségük lesz A2-es pénztárunkban.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, klubunk szurkolói buszt indít a szombati, Nyíregyháza Spartacus FC elleni bajnoki rangadóra. A regisztráció díja 5.000 forint, amelyet átutalással, vagy készpénzzel is lehet rendezni. Az utazással kapcsolatos részletes információkat minden jelentkezőnek a regisztrációt követően küldjük el.

E-mailen a jelencsikalexa@vasasfc.hu címen várjuk a jelentkezéseket április 17., szerdán 14 óráig, a ma esti, HR-Rent Kozármisleny elleni találkozót megelőzően azonban személyesen, az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárában is lehetőség lesz a regisztrációra, valamint a vendégjegyek megvásárlására is. A pénztár 17 órától 20:30-ig lesz nyitva, a teljes árú jegyek ára 1.000 forint, a hölgyek és a diákok 500 forintért vásárolhatnak belépőt, fizetni csak készpénzzel lehet majd.

A szurkolói busz indulásának egyik feltétele, hogy a jelentkezők száma minimálisan érje el a 30 főt. Amennyiben ez nem történik meg, a regisztrációs díj természetesen visszafizetésre kerül.